0762 - 44 47 77isabellapettersson-37@hotmail.com

Medicinsk fotvård i Farsta, Haninge och på Södermalm

Medicinsk fotvård i Farsta, Haninge och på Södermalm

Om du är intresserad av att få hjälp med medicinsk fotvård i Farsta, Haninge eller på Södermalm, så är vårt företag, Medicinska Pettersson Fotvård, det ypperliga valet. Vi hjälper till med det allra mesta inom fotvård och medicinsk fotvård. Vi kan med andra ord hjälpa till med allt från enkla och ej så tidskrävande behandlingar till behandlingar som kräver mera tid och resurser i anspråk. Genom att anlita oss, så vet man att man får en ypperlig behandling, som man verkligen kan vara nöjd med.

Vi anpassar oss efter våra kunder

När vi genomför våra behandlingar inom medicinsk fotvård eller inom sedvanlig fotvård, så utgår vi alltid från dig som kund. Dina behov, förutsättningar och önskemål är det som styr verksamheten och den behandling som du får vår hjälp med. Om du har några speciella behov, så brukar detta aldrig vara några problem, utan vi försöker alltid att hjälpa alla, så att de får den hjälp som de vill erhålla av oss.

Tjänsteutbud

Här på Medicinska Pettersson Fotvård erbjuder vi medicinsk fotvård. I alla våra behandlingar ingår det mjukgörande fotbad, klippning och slipning av naglar, borttagning av eventuella liktornar, förhårdnader, hälsprickor och nageltrång. Vårtor och svamp behandlas vid behov. Behandlingen avslutas sedermera med en avslappnande fotmassage. Om du vill veta mera om våra behandlingar, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Medicinska Pettersson Fotvård. Här får du hjälp, så att det passar dig och dina önskemål. Om du har några speciella önskemål, så behöver du inte vara rädd för att framföra dem. Vi jobbar för dig och försöker att anpassa alla behandlingar efter den specifike kunden.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig. Vi vill kunna hjälpa alla, som är i behov av behandlingar inom fotvård och medicinsk fotvård.